Hemkunskap

i dag har jag haft hemkunskap i skolan det var roligt, vi gjorde plättar det blev gott jag delar kök med sandra vi har det stora köket så där är agnes och rasmus också. jag gjorde 22 plättar men jag åt 9 stycken av dom jag blev jätte mätt det var jätte gott efter det så skulle vi diska då blev det lite vattenkrign men inge mycket bara lite droppa kanske:). i morgon fredag så ska jag och tävla med soo shim vi ska till härnösand eller vad det heter vi ska väga in på frdag och tävla på lördag hoppas det blir kul:)

hahaha :D

Igår hade jag och Elin<3 jätte roligt, POTATISMJÖL! :P Ja de var jätte jätte roligt. Elin har sovit här, hon sitter här brevid mig just nu :) Vi hade hur kul som helst igår kväll :D.
Idag ska jag på hockey match, Aik-Hv71, med Emme<3, Sandra<3 och Sanna.B<3, de ska bli rå skoj, kul dag idag asså :D. Jag och emme ska på fansconer jag vet inte om Sandra och Sanna ska med men vi får väl se, jag och emme ska iallafall få låna Emmys och Saras säsong kort :D, så vi behöver inte betala ;).
På måndag ska jag få ett par slalomskidor :D, men jag vet inte riktigt när, var och hur jag ska kunna köpa en hjälm =/Men de löser sig nog :DLängtar :D
Den 31/1 ska vi på tränings läger i norssjö :D De ska bli rå skoj :D Vi ska vara där till den 1/2 //Agnes:)
De var länge sedan jag skrev de här inlägget


I dag igen

hej i dag har väl gjort det vanliga skolan sedan var jag med sandra det var skoj vi spelade resan och fikade varma mackor och nått jag har bakat och lite chips det var jätte gott. sedan spelade vi roller coaste tycoon 3eller hur det heter men det var roligt sedan gick vi upp och gjorde lite annat sedan spelade vi med min mamma jägersro det är jätte kul när man fattar det det är spel med hästar eller vad man ska säga vi spelade två lopp med mamma och resten själv. I morgon har jag hk det är kul förutom att man sluter tre eller tioöver, men vi ska i alla fall göra pasta sallad det är gott tror jag. hej då


Lite hockey igen

Ja nu ska jag(fast de är agnes den här gången) lägga in lite hockey bilder :D
hockey bilder Jag vet att emme redan har lagt in en bild på tobbias men jag gör de ändå (diggar han) ;) ;)
Snygga bilder föresten emme :D
//Agnes :D
 


hockey igen

marttinen

tomas

tomas larsson

 fler bilder nu kan jag

I dag

jag har inte så mycket att skriva i dag men lite ska det väl bli kanske..............jag är lite små sur för jag och agnes får inte inn några bilder som vi vill ha på bloggen men jag hoppar det löser sig sedan min snälla sysyter kanske kan hjälpa oss.i dag var jag i alla fall i skolan det var väl ganska roligt på svenskan så röstade vi fram framsidan till våra interjuver vi har gjort, det ska sättas i hop till en litet häfte/bok sedan. på so i slutet så läste ulrika för oss i  40 minuter ungefär sedan fick vi sluta nästan 25 minuter tidigare:) i kväll börjar taekwondon och mitt favo program om andra avenyn det börjar 9.00-9.45 kanske det måste jag se=D  hej då

Idag

Idag har jag varit i skolan inte specielt kul slutade 10 över 3 vi hade typ en 20 minuters rast resten 10 min :(
Efter skolan var jag med Elin (vilket jag fortfarande är :D)<3 Vi ska snart till volleybollen :D.
Jag och Emme ville ha lite hockeybilder men jag kan typ inte göra de, får D_A_M_P! Så de blir nog inga hockeybilder eller kanske jag ska prova sen igen :D Hoppas verkligen att de går :D
De vart jätte kort inlägg idag men jag vet inte vad jag ska skriva om så Sweat dream<3 //Agnes :D

lördag/söndag/måndag

på lördagen köpte jag mina fiskar men sen var jag med sanna jag mötte henne vid ica för vi skulle köpa godis, vi köpte lösvikt. jag har väldigt svårt för att välja så det tog en stund  jag köpte typ för 5 kroner så jag köpte 3 pingvinstänger.söndagen började 8 då jag gick upp för jag skulle till storklinta med mamma och pappa. vi for typ 10  och var där till 3 det var ganska roligt, lunchen var godast taco talrik:).i dag måndag så var det skola igen jag somndae typ halv 1 så jag var ganska trött i skolan men det blev kul på so då vi hade ön då var vi i aulan på sen och tränade redovisning det var skit skoj.på svenskan så skrev vi sagor då gick vi ut och skrev det var jätte kul:) hej då

Kort

Idag blir de nog ett väldigt kort inlägg har inte mycket att skriva om....
Min dag började med att jag vaknade typ kl halv nio :O smsade ett sms till elin och lelle elin var redan vaken hon med :O sen såg jag lite på tv, fikade vid halv elva spelade ett spel med emmy kallaha, kanonkul (som björn gustavsson brukar säga):D Emmy vann, mindre roligt :/. Sen hade emmy träning och vi hade de en timme efter så jag for till mormor och morfar de var super kul :D sen gick jag därifrån till brännan och hade träning där jag träffade Elin, Erika, Isabelle, Sanna, Anna, Stina, Maja och Sofia de var skojj.
Nu blir de inget längre inlägg sweat dream<3 och komentera gärna :D//Aggepagge

Fiskar

i dag vaknede jag typ halv 8 och somnade om till typ 9 då jag fick sms från sanna och sandra. sedan steg jag upp och åt frukost och såg på tv. vid 10 halv elva for jag och pappa och handlade och for till solbacken och köpte mina akvariefiskar. Först var vi på arken zoo där köpte jag  4 neon tetra och 1 platium eller nånting vi kommer inte på vad den heter, dom skulle passa med slöjstjärtar som jag fick 2 av min syrra för hon skulle köpa nya, sedan åkte vi till stan akvariecenter och där köpte jag en jätte liten mal jätte gulig:)

slalom i kb

Idag har jag åkt slalom i kb(klutmarksbaken) med Elin, Erika och Lelle dom är BÄST!<3. De var jätte skoj, första gången jag åkte slalom i hela mitt liv. Men de gick facktisgt rigtigt bra, Elin och Erika hade tränat mig dagen innan(hur de nu stavas), dom gjordeliksom så att dom puttade på mig(på plan mark) då lärde jag mig att bromsa ocg svänga, men de var som inte rigtigt samma sak som i slalombaken.
Min dag började med att jag steg upp halv nio åt lite frukost gjorde lite fika att ha med till slalombaken borstade tänderna och sånt man brukar göra på morgonen, sen klockan halv tio for vi till några vi känner och lånade en hjälm efter de hämtade vi up elin och erika och for till slalombaken.När vi kom fram hade Lelle inte kommit så vi började gå till värmestugan(enligt mig skulle den kallas kiosk) vi hade kommit nästan ända fram när vi kom på att vi skulle träffa Lelle på parkeringen, som tur var var de en parkering även där vi stog, just då kom typ Lelle med sin coola mamma. Sen gick vi in och tog på oss pjekserna, och gick ut igen och tog på oss skidorna sen gick vi till knappliften(ville prova den först) vågade knapt åka nerför barnbacken men till slut vågade jag sen började vi åka i familjebaken, de var typ en av de roligaste jag har gjort, sen vart de fika paus (mm), där efter gick vi ut igen efter några åk till så ramlade jag och Lelle i liften (pinsamt) hela liften stanade(ännu mer pinsamt) sen hände de nog inte något mer specielt förutom att jag vågade hoppa i hoppen.
När jag kom hem så skulle vi typ börja med maten de vart kyckling tacos.
Jag, Elin och Erika hade tänkt att vara med varandra men de gick inte för jag kunde inte komma till dom och dom kunde inte komma till mig:( så jag hade de JÄTTE tråkigt men nu har jag inte de längre för nu har jag ju datorn ;P

tja

nu är det min(emilia) tur att skriva nästa inlägg:)i dag har jag väl varit i skolan.......lite tråkigt.men på eftermiddagen vid 3 tiden så var det fotbollsdax vi spelade lite innebandy också, det var roligt.på gympan i dag spelade vi basket nån sak om man vinner går man upp om man förlorar går man ner typ nåt sånt. sedan stukade min kompis fingret det var inge kul så hon kunde inte vara med på fotbollen.

                                                                      HEJ DÅ

Tjenare

Här kommer de första inlägget, av mig (agnes) eftersom att  jag och emilia(L) inte hann skriva när jag var hos henne eftersom att vi höll på med att lägga in en sån där mp3 grej. De gick inte så bra, vi var tvungna att ringa sandra(L) hela tiden(eller ja de var hon som ringde oss, men de var vi som ville) (lite små kul men).
Ja men iallafall så var de första skoldagen för detta år, jobbigt att stiga upp men annars var de väl någolunda kul :) Vi har fått ett nytt schema, vi har fått ett jätte långt hål (vi som gå spanska vilket är 20pers från a =O ) om man äter på 20 min (vilket man oftas gör) så är de en och en halvtimme :O De blir kul men lite långtråkigt men, men man får väl hitta på nåt, de gör man nog alltid :D. Vi var typ bara i 42 (ett av klassrummen på brännan ni som inte går där) alla våra lekitioner förutom EA(elevensval), gympan och hkn. Vi har 2 10 över 3 dagar (förut hade vi 1), månda och tisdag dom två jobbigaste dagarna men man får väl stå ut. De är många som har klippt sig,, eller kanske inte så många 2-3 stycken kanske, i min klass asså :)
Men nu orka jag inte skriva mer för idag, tack tack att in kollar på våran blogg. Sweet dreams (L)// aggepagge :)


RSS 2.0