skidor och en skitdag

Agnes kanske har skrivit detta men vi/ alla i årskurs 6 åkte malmstråken från varuträsk, det var jätte jobbigt. vi åkte från skolan med en buss till varuträsk sedannär vi kom fram så började man åka på en väg och sedan in i skogen.den första biten var väl helt ok, cirka 2-3 kilometer åkte vi först och sedan stannade man typ en stor väg där man fick varm eller kall blåbärsoppa och en bulle. sedan åkte vi vidare då åkte jag med agnes vi åkta utan stavar:) det var ganska skoj men det  var jäääääääätte långt kvar. sedan kom en person och sa att vi åkt typ två tredjedelar men sedan komvi till en ''skylt'' då var det en karta och då hade dom märk ut vars man var vi hade typ inte åkt halva ens:( . men när vi kom till alimak så fick vi choklad och russin det var gott. på fredagen hade vi fångarna på fortet som några som BF i 2 på balder anordnat eller vad det heter det bar jätte kul. men nu har vi sportlov i dag åkte jag skidor med mina kompisar på vitberget jag åkte snowboard det var kul. vi åkte tre i liften några gånger det gick bra:) hej då 
           
  //emilia

Lejon vinst och skiddag

                           Ja nu var de ett tag sen jag skrev senast men bättre sent en aldrig =P
var på lejon match i tisdags och gissa vem som van med 10-1........??
Jo de gjorde LEJON! :D har kommer lite bilder från den matchen :D vat inte riktigt vad som händer =P

 tekning (tror jag inte så lätt att se) =P

 ännu en bild som dom tekar på =P

här vet jag inte vad som händer =P

 ??? Vet inte?? =P kan vara mål =D

 de var dom bilderna jag hade =D Jag var med erika där de var jätte kul =D,, de var typ första serie matchen dom har vunnit, så jag och Erika = min underbara gulliga kompis <3 (L) har bestämt att vi ska fara på fler matcher =D då ska nog Elin<3 också följa med =D

Hade skiddag idag åkte typ mer än 1 mil =O
 Jag åkte med emme vilket gjorde de iallafall lite skojigare =D de var rätt så kul i början men i slutet var de inte så specielt kul de tyckte iallafall inte jag och emme =P vi kom nästan sist ;P men vi kom till mål iallafall och de var ju de som var meningen med de hela tror jag =P
Just nu äter Elin = den filuren jag har till underbar kompis ( L )<3 middag så jag kan inte prata med henne på msn
:( men hon skulle snart vara tillbaka =D 
Det var allt jag hade för att säga idag ha de gött igelkött<3// agnes =D

hejhej

Hejsan!
idag har jag nog inte så mycket att skriva:)
idag i skolan fick vi veta att vi skulle ha en friluftdag mellan sport och påsklovet man fick välja mellan åka till byggdsilium eller vad det heter och det  kostar 150 kroner eller gå promenad och åka pulka eller gå promenad och friskis och svettis:) jag valde åka slalom men jag vet inte om jag ska åka slalom eller snowboard:)
på so skulle vi fortsätta jobba om religoner jag och några till satt i ett rum det var skitkul man skulle bli klar den lekionen och jag hann precis jag färglagde kartan i sista minuten:)
vi hade inte hk idag så jag slutade 13.20 så jag gick hem och såg på tv och fikade och sedan satt jag lite vid datorn sedan for jag och kollade på träningen och sen kom jag hem och då planterade jag några plantor i sånadär plastsaker:)
bara ett experiment eftersom det är vinte jag ska dom på mitt rum:)
jag planterade sallad ärtskidor och två andra blommor jag fick inte plantera morötter:(
men nu ska jag gå hejsvejs ha det bra:)/emilia


Musik =D

Tjena=D
 Jag har varit på melodifestivalen med min underbara tremening Matilda/Mathilda(vet inte hur de stavas) jag fick veta att jag skulle dit typ en timme före och då skulle jag:
duscha, byta kläder, äta lunch klart och åka till hockeyarean =P men jag hann facktiskt (stolt!) Det var svin skoj jag träffade: emme♥ och hennes familj, john och stina (min treminings tjej (asså inte hon jag var på melodifestivalen utan en annan av mina tremeningar))  =D=D
Just nu lyssnar jag på musik jag lyssnar på sverigetrotters med Afasi & Filthy =D den är jätte bra =D
Ska på hockey på lördag =D med Erika♥ =D de ska bli svin skoj!!!! =D
De vart ett kort inlägg men de får man leva med =P
Ha de gött igelkött =D=D=D=D♥

stjärnskott

hejsan i dag var jag i skolan det var ganska kul. Förra onsdagen 11/2 stukade jag foten på gympan:( så jag får inte träna eller vara med på gympan i veckan. på gympan så skulle dom åka skidor men det var för kallt så dom var inne dom körde gladiatorboll det står två plintar i mitten och på dom står två personer och dom andra hjälper till att hämta bollarna som dom kastar på dom som kommer. det andra laget ska springa mellan plintarna och ta en ärtpåse och springa tillbaka utan att bli träffade av dom står på plintarna, kanske inte så lätta att förstå men endå. jag fick räkna poäng allafall. stjärnskott är en serie som jag gillar det handlar om en kille som heter adam wallgren som är 19 år och är målvakt i nhl det finns 21 böcker och det kommer en till i april jag längtar väldigt mycket till april boken har nummer 22 och heter ett oväntat möte i LA , jag har nog läst alla förutom två som heter spel på linjen och en tuff fight:)dom är bäst.
men nu ska jag nog göra något annat hej då
/EMILIA


länge sen sist

Nu var de ett tag sen jag skrev men nu kommer ett inlägg :D

idag har jag varit på skolan det var väl inte så super kul men de funkade =P Vi körde de där när man ska göra en rund ring med pekfingret och tummen och setta den mot knäet och om nån kollar så får man:göra ett kryss, slå och sedan stryck där man slog, på armen asså. 
Idag har jag volleyboll :D de ska bli kul förutom att Elin♥ har typ överskottsenergi =P de är inte specielt kul hon blir helt vild!!! =P
ojojojojojoj vad korta inlägg de blir för mig nu men jag har typ inget att skriva om.....
är de nån som ska på discot på fredag?? :D komentera gärna om ni ska dit :D
ha de gött igelkött ♥//agnes =) 

stan

jag var på stan i dag med mina kompisar dom klippte ju sig som jag skrev dom blev jätte fina:) jag vaknade typ 1 på natten och sedan 5 och 6 och sedan sju sedan kunde ingen somna om så  vi gick upp typ då:)
vi hade liiiite problem att somna på kvällen:) vi tog busse ner till stan och sedan gick vi och köpte lite grejer, jag köpte alla hjärtansdag pressenter till mamma och pappa och min storasyster och julklappar till mina kompisar jag vet lite sent ute men jag hann inte köpa före jul:)
jag köpte en mugg till mamma som en te kopp och som en sak som man her te i jag vet inte hur man ska förklara det jag köpte ett stort korsord på bokia till pappa och en choklad ask till minn storasyster och ett litet kort, till 'julklappar' till mina kompisar köpte jag en ögonfransböjare till en av dom och en pennvässare som man  vässar kajalpennor till den andra eller vad det var och en klubba som var formade som ett hjärta:)dom var med och väljde:)
vi var också på biblan där jag lånade min favvo böcker om en målvakt som spelar i nhl adam whallgren fast jag har redan läst typ alla, men dom är så bra :)


Morgon

Jag vaknade typ kl halv 8 :) fast jag steg upp 20 i 8 då tog jag på mig kläder åt frukost m.m. sen gick jag ut då var typ kl. 8 :D jag var ute till min morfar kom, kring kavrt i 9 eller nåt sånt :D nu sitter jag vid datorn och pratar med min underbara kompis Elin Söderström<3<3<3 Hon är helt underbar!!!! idag ska jag på stan tror jag med mormor och morfa de ska bli kul jag kommer nog inte att köpa nått men de är kul att gå på stan ändå :D Har inte så mycket mer att skriva om :)
ha de gött igelgött :D//agnes :D


hejsan svejsan

hejsan svejsan! idag hade jag taekwondo träning och efter det blev vi plågade vi skulle dela ut reklam det var jätte kalt men jag smsade med några medans det underlättade:)sedan så for jag hem och sedan till sandra där jag är nu vi ser på i survive a japanes gameshow:)men vi spelade ett hockey spel hos sandra  ett sånt man har typ pinnar eller nåt:) jag skulle sova på soffan och då skulle vi vända den det var jätte kul vi fick liiite problem men det löste sig sedan vi klarade det.:)
i morgon ska jag sandra och sanna gå på stan dom ska klippa sig och jag ska typ köpa en t-shirt :)
men vi ska äta på stan jag vill äte på wok&roll det är jätte gott:)
men nu ska jag fortsätta se på tv med dom andra:) och smsa lite mer:)

Torsdag, fredag, lördag och idag

 I torsdags var jag med John, Erika och William:) De var jätte kul, egentligen skulle Elin ha varit med men hon vart sjuk
:( men vi hade väl kul ändå:) på kvällen så......... vad gjorde jag på kvällen??                                      
 I fredags var vi lediga från skolan :D
Elin och Erika skulle ha sovit över hos mig torsdag till fredag men då vart elin sjuk :(:(:(:(:( Men hon, Erika, John och Lelle kom på fredagen de var jätte kul, vi "såg" på film, satt vid datorn och körde sanning eller procent svin skoj hade vi :D
Elin och Erika åt hos mig sen for jag till elin:) och erika for hem :( Hos Elin satt vi vid datorn en stund sen gjorde vi choklad sås och åt de med glass sen kom facktisgt Erika :D, för Frida (Erikas storasyrra) hade frågat varför Erika inte var där, och när hon kom såg vi en skräck film :O den filmen ska jag aldrig se igen, den var rå läskig, den hette Dolt under ytan ;P
Lördagen var jag och åkte slalom med Erika :D de var kallt!;)vi var typ ensamma där i typ en halv timme sen kom en gubbe sen efter typ en halvtimme till kom några jibbers(eller hur de nu stavas). Egentligen skulle Sanna ha följt med men hon kunde typ inte jag minns inte varför, Erika sa de men jag tror att jag inte lyssnade så jätte mycket ;)
På kvällen såg jag melodifestivalen, de var typ inte så många bra arister och den enda som jag tyckte var bra gick inte ens vidare tror jag, jag såg inte hela pappa började se rosa pantern, den värkade bra men jag orkade inte se hela ;) Rosa pantern 2 ska typ snart gå på bio, jag vill typ se den men jag har inte sett ettan, så jag vet inte om jag kommer att fatta så mycket av tvåna då ;)
åsså var de i dag kvar ;) idag har jag skottat av alltanstaket (vet inte hur de stavas) med pappa de var jätte kul för när vi var klara var de en jätte stor hög nedanför så då fick jag hoppa ner de var hur kul som helst :D Jag har inte någon bestämd plan för ikväll men vi får väl se vad jag ska hitta på, kanske vara med nån eller bara vara hemma och slappa :D
Ha de gott igelgottz<3!:D//Agnes :)


Härnösand!

på fredagen for vi till soo shim, lite tidigare från skolan, men alla fall vi skulle fara typ halv 3 men vi skulle samlas 2. men vi for typ 3 på bussen dit var det lite trögt men vi såg på film nemo och typ nån mer. sen vägde vi in gick hur bra som helst!! sen for vi dit vi skulle sova det var typ ett badhus eller nåt liknande, vi beställde bat kyckling och ris med en läsk 60 spänn men det var det värt jag fick min favvo dricka koparbergsfruktsoda som inte finns här i skellefteå! sen gick till hemköp väldigt kallt jag köpte chips. vi gick och la oss typ 10 och vaknade halv 7 ungefär sedan var det tävlingsdags och jag och sanna var inte så peppade men när vi kom in så blev vi peppade av musiken fast min andra kompis sandra som var med som ''kompis coach'' blev inte så peppad hon ville typ sova. men jag vann alla fall tre matcher och tog mig till final där jag mötte klubbkompisen cajsa tredje gången tror vi att det var. jag tog alla fall silver och bästa fighter minior.till lunch fick vi köpa sallad och dricka hela 80 kr för en sallad med sallad, tomat, gurka, kyckling, majs och crem fraishe eller vad det heter. på vägen hem såg vi också film göta kanal 2 och nån mer men jag och min kompis väntade bara på en  sak i göta kanal och det var när han blir stoppad av polisen och motsånderen kommer förbi och säger skit på dig och eftersom han kommer från italien så översätter poliserna att det betyder ha en trevlig dag och då går han runt och säger det :) riktigt roligt:)

                                                                         HEJ DÅ

Norsjö :D

Har varit på träningsläger ihelgen :D Hur skoj som helst!!!!!!!! alla i laget är RÅ shysta!!!!
vi for på lördagen kl.11.15, i "min" bil åkte Jossan och johanna (pappa körde), vi kom dit typ halv1-1 tror jag, vi skulle vara i en rosa randig skola med rosa skåp :D skit snygg!:P När vi kom dit började vi packa upp sen åt vi lite, pratade, skrattade och lite alltmöjlig, sen hade vi fotbolls träning, den var super kul :D vi var på konstgräs jag och elin kastade svarta gummisaker på varandra hahahahaha :D Sen duschade vi och sånt, tog ett ta ;) sen gick vi tillbaka till den "snygga" skolan :D där vi pratade i typ 20 min, sen åt vi middag, färdig skalad potatis med nå biffar med världens godaste brunsås :D jag åt typ ändå ganska så mycket vilket var ganska mycket potatis och brunsås som var elin och ebbas fel(potatisen) ocg johannas fel(såsen) de var nämligen så att jag skulle gå och hämta sås och då stog johanna där så då frågade jag om hon kunde ge mig och då gav hon mig ÖVERTRIVET mycket! Sen så ville jag ha lite mer potatis, och jag orkade inte gå själv :P så jag frågade elin och sa nej sen ångrade hon sig och skulle nödvängit vis gå och hämta, jag förstog att dom skulle ta övertrivet mycket men hon sa att hon inte skulle ta fler än FEM? ja men då tog hon 4 och de var dom största hon kunde hitta ;)
Efter vi hade ätit gick vi på ica och köpte godis chips och dricka, jag och elin delade på en stor dricka och en chips påse, jag köpte också en marabo :D Sen såg vi en film och åt massor med onyttigheter ;P;) Vi såg step up, den var rå bra :D, vart de att borsta tänderna och sova vilket en del gjorde och en del inte gjorde ;) jag, elin, ebba, sanna, elina och johanna körde S eller K :D, jag somnade typ 20 i 2 :)
De var väckning kl 8 då vaknade jag typ men jag låg kvar i "sängen" ett tag till :D jag låg i "sängen" när erika hade packat klart :O ;) sen gick vi till frukosten de var rå skoj, först satt jag med........ alla förutom tränarna och sara stina och anna, sen flytta jag till sara stina och anna, jag och sara ringde till kevin borg, men han svarade inte :( :/ sen hände de massa saker vi var på bad huset, åt lunch hade träning och for hem, men de orkar jag inte berätta alla detaljer om ;)
sweat dreams (L)<3//aggepagge :D 


RSS 2.0